جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا:در حال حاضر وضعیت سفید در شهرهای سراسر کشور و استان فارس نداریم و تقریبا تعطیلی کامل ظرف۲ هفته در شهرهای قرمز و نارنجی برقرار خواهد شد.
کد خبر: ۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ ساعت ۰۹:۰۶ ق.ظ 2023-09-13 09:06:47

عبدالرضا قاسمپور جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در نشست خبری  خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه امروز رسماً محدودیت‌های جدید طرح جامع مقابله با بیماری کرونا به استانداری فارس ابلاغ شده،گفت: ویروس کرونا جهش پیدا کرده و وحشی و چموش تر شده به گونه‌ای که اوج گیری مجددی این بیماری را شاهد هستیم و افزایش شمار مبتلایان و فوتی‌ها، فشار مضاعفی به کادر درمان وارد کرده است.

وی با بیان اینکه تدابیر و محدودیت های شدیدتری براساس رنگ‌بندی اعلامی شهرها در سه وضعیت قرمز،نارنجی و زرد اعمال شده است،گفت: طرح جدید و جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی متناسب با روند بیماری در همه شهرهای کشور و استان فارس اعمال می‌شود.

معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه  اکنون رنگ بندی و طبقه بندی جدید شهرها توسط دانشگاه های علوم پزشکی و شبکه های بهداشت و درمان به فرمانداری ها اعلام  میشود افزود: ۷ راهبرد اصلی شامل تجدید نظارت‌ها و بازرسی‌ها،انجام تست فراوان و هوشمند، قرنطینه افراد،حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر،تقویت درمان‌های سرپایی،آموزش ،فرهنگ سازی و اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی در قالب اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در پیش گرفته شده است.

وی شنبه یکم آذرماه ۹۹ را موعد آغاز سراسری اجرا طرح جامع محدودیت‌های هوشمند کرونایی  دانست و گفت: محور اجرای این طرح شهرهای کشور است که به ۳ وضعیت زرد ،نارنجی و قرمز تقسیم بندی شده است.

وی ملاک تعیین وضعیت سه‌گانه شهرها را میزان بستری بیماران کرونایی بر مبنای تست پی سی آر مثبت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: محدودیت‌ها در پنج بخش ادارات،تجاری و بازرگانی، خدماتی،آموزشی،فرهنگی و اجتماعی و ترددها اعمال می‌شود و ضمانت اجرا برای هر بخش تعیین شده است.

طبق دستورالعمل ستاد ملی کرونا مناطقی که در وضعیت «نارنجی» قرار دارند باید محدودیت‌های زیر را از روز شنبه اول آذرماه رعایت کنند:

* در شهرستان‌های نارنجی مشاغل سطح ۳ و ۴ کاملا تعطیل خواهند بود و ۵۰ درصد کارمندان ادارات در محل کار حضور پیدا خواهند کرد.

** مشاغل سطوح ۳ و ۴ البته تعداد محدودی از مشاغل ازجمله آرایشگاه‌های زنانه، سالن زیبایی، استخر، چایخانه و قهوه‌خانه را شامل می‌شود.

*** مشاغل گروه یک شامل کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی، معدنی، کشاورزی، شیلات، خدمات وابسته زیرساختی، مدیریت پسماند، فاضلاب، پالایشگاه ها، عرضه سوخت، حمل و نقل عمومی، آب، برق، گاز، ادارات امدادی و امنیتی، سوپر مارکت، فروشگاه میوه و سبزی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی، آمبولانس، داروخانه، پخش دارو،‌ عطاری و داروهای سنتی، مراکز تهیه و تولید مواد غذایی، بیرون بر، رسانه‌های مکتوب و برخط و مشاغل مشابه، چاپخانه، خشکشویی، آرامستان، مصالح ساختمانی، مخابرات، فنی و تعمیرگاه خودرو و وسایل خانگی می‌شود.

**** مشاغل گروه دو نیز شامل بوستان و مراکز تفریحی، پاساژ سرباز و بسته، بازار موقت، باشگاه ورزشی، مراکز شماره گذاری، آرایشگاه مردانه، موکت فروشی، قنادی، آبمیوه و بستنی فروشی است.

*****  مشاغل گروه یک و دو البته هرچند در مناطق نارنجی می‌توانند فعال باشند اما محدودیت ساعت کار برای آنها وضع شده بطوری‌که مشاغل غیرضروری تا ساعت ۱۸ هر روز و اغذیه‌فروشی‌ها تا حداکثر ساعت۲۱و بصورت بیرون‌بر می‌توانند فعالیت کنند.

****** در موضوع رفت و آمد خودروها نیز در شهرهای با وضعیت نارنجی منع رفت و آمد شبانه دیده نشده اما ورود خودروهای شخصی غیربومی و خروج خودروهای بومی ممنوع است و جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای هر ۲۴ ساعت تعیین شده است.

****** گفتنی است شهروندان می‌توانند موارد تخلف از قوانین فوق را به شماره تلفن ۱۱۱ گزارش کنند.

 

 

 

 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۴
نظر شما

سایت اوزخبر از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه های 16