محمد هادی ایمانیه استاندارفارس روزهای شنبه ویکشنبه برای بازدید از شهرستان‌های جنوبی استان در جمع مدیران ومسئولین‌محلی با تشریفات بسیار کم هزینه وخارج از روال‌های اداری سابق حضوریافت وازپروژه‌های عمرانی بازدیدنموده ومطالبات جاری راارزیابی نمود
کد خبر: ۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ ساعت ۰۹:۰۶ ق.ظ 2023-09-13 09:06:47

 

فریماباقرزاده: یکی از خصوصیات اخلاقی دکتر محمدهادی ایمانیه استاندار کنونی فارس، ساده زیستی وقناعت وپرهیزاز تجمل گرایی درطول دوران خدمت وزندگی شخصی است.

قناعت یکی از فضایل ارزشمند اخلاقی است که مانع حرص ورزی و زیاده خواهی است و یکی از اصول ارزشی اخلاق اقتصادی در اسلام به حساب می آید. تمایل افراطی و شدید انسان به مادیات و لذات زودگذر دنیایی منشاء رذایل اخلاقی در جامعه می شود و باعث پایمال شدن حقوق انسان ها و باعث از بین رفتن سرمایه های مادی و منابع طبیعی می شود. یکی از راه های توسعه اقتصادی و پیشرفت همه جانبه جامعه ترویج فرهنگ ساده زیستی وقناعت است. بهترین الگوی ساده زیستی در قرآن و تعالیم دین مبین اسلام حضرت پیامبر (ص)، ائمه معصومین (ع) و سایر اولیای الهی هستند که با بررسی دیدگاه ها و سیره عملی ایشان می توان الگو های عملی مناسبی را برای مردم ارائه کرد.

ایمانیه زاده ۱۳۴۱ در شیراز است. او پزشک وسیاست‌مدار دراستان فارس است. وی دانش‌آموخته فوق تخصص گوارش کودکان از دانشگاه کینگز لندن است.

پیش از این ایمانیه یکی از گزینه های جدی دولت سیزدهم برای تصدی مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. آیت الله دکتر سید ابراهیم رییسی رئیس جمهوری سی ام مردادماه ۱۴۰۰ در معرفی گزینه پیشنهادی خود برای تصدی وزارت بهداشت در سخنانی در مجلس شورای اسلامی از ایمانیه به عنوان یکی از گزینه‌های مطرح برای این مسئولیت یاد کرد.رئیس جمهوری در صحن علنی مجلس در این باره گفت:‌ دیگر چهره‌هایی در این حوزه داشتیم که او را معرفی نکردیم آقای ایمانیه است که چهره ای شاخص در بهداشت و درمان در شیراز است، شخصیتی است که هم علم و هم عمل دارند که مسایلی بود که نشد در خدمت او باشیم

مسعودباقرزاده، اوزخبر

 

یکی از آفت های ویرانگر و خانمان سوز فرهنگی و اقتصادی و اخلاقی، که آثار بسیار شوم و کمرشکن در عرصه های گوناگون دارد، مسأله تجمّل گرایی و تجمّل پرستی است. تجمل گرایی یعنی انسان در امور مختلف به ویژه در مصرف، زیاده روی کند، و به تشریفات اضافی و پرخرج رو آورد. که یک نوع ولخرجی و ناهنجاری در مصرف است.

نگارنده معتقداست:
چرا به ما می گویند که ساعات مفید کار در دستگاه ‌های اداری ما کم است؟ هشت ساعت کار باید به قدر هشت ساعت فایده داشته باشد؛ چرا به قدر یک ساعت یا نیم ساعت یا دو ساعت؟ مشکل کجاست؟
چرا در بین بسیاری از مردم مصرف گرایی رواج دارد؟ آیا مصرف‌گرایی افتخار است؟ مصرف‌گرایی یعنی اینکه ما هر چه گیر می‌آوریم، صرف اموری کنیم که جزو ضروریات زندگی ما نیست. چه کنیم که ریشه‌ی ربا در جامعه قطع شود؟
چه کنیم که حق همسر، حق زن، حق شوهر، حق فرزندان رعایت شود؟
در یک کلام می توان چنین گفت که چرا ما زندگی هایمان با مشکلاتی مواجه است. به همه چیز نق می زنیم. از همه نقد می کنیم ولی خودمان هم یک انسان طبیعی و سالم نیستیم. نسبت به خدا ناشکری می کنیم، نسبت به خلق خدا، نسبت به طبیعت خدا و حتی نسبت به خودمان، ظلم می کنیم و از همه طلبکاریم.
بسیار دیده می شود که گاهی کسی مثلا از مسئولین گله دارد، به فلان مسأله جاری که به دولت و حکومت مربوط می شود، اعتراض دارد، ولی خودش در همان جایگاهی که هست، از همه بدتر است؛ به زیر دستانش ظلم می کند، دستش برسد کلاهبرداری می کند، کم فروشی می کند، حق دیگران را ضایع می کند و... .
مثلا یک راننده از درون خودرو، به راحتی در خیابان آشغال می ریزد، به حقوق شهروندان توجه نمی کند، به راحتی مقررات راهنمایی و رانندگی را زیر پا می گذارد، اما اگر یک چاله در خیابان های شهر ببیند، شهردار و شهرداری را ناسزا می گوید و خود را در پوستین نظم و قانون نشان می دهد.

استاندار فارس قبل از عزیمت به شهرستان‌های جنوبی طی بخشنامه‌ای همه فرمانداران وشهرداران شهرستان‌های جنوبی را از نصب بنر خوشامدگویی برحذر داشته وبا اتومبیل تشریفات ودر جمع وهمراه همه مدیران ازشیراز به شهرستان‌های جویم، لاروگراش واوزوخنج عزیمت نموده،که علاوه بر سادگی وبی آلایش بودن(حتی پذیرایی معمولی)این سفرشهرستانی وی پشتکار،دقت‌عمل،استفاده بهینه از زمان‌سفرمی‌تواندالگویی برای مدیران ارشد، مدیران کل، فرمانداران وبخشداران استان باشد.

مسعودباقرزاده، اوزخبر

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۴
نظر شما

سایت اوزخبر از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه های 16