دکتر محمدهادی ایمانیه استاندار دولت سیزدهم در فارس قرار است امروز چهارشنبه 14 تیرماه 1402 دومین بازدید از شهرستان اوز را انجام دهد که سال گذشته با حضورمدیران ومسئولین‌محلی ازپروژه‌های عمرانی بازدید و ارزیابی های لازم را بعمل آوردند.
کد خبر: ۱۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ ساعت ۰۹:۰۶ ق.ظ 2023-09-13 09:06:47

:مسعود باقرزادهاز آن جائی که استاندار فارس ازاندک مدیران بومی استان فارس وشهرستان شیراز است که علاوه بر تعلق به خانواده مذهبی ومتدین شیرازی، سالهای بسیاری را در پست های مدیریتی استان فارس سپری نموده که مناصب وی قبل از استاندار شدن به قرار زیر است:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز (۱۳۹۶–۱۳۸۴ (

معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (۱۳۸۴–۱۳۸۱)

 معاون درمان و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (۱۳۸۱–۱۳۷۸)

 رئیس بیمارستان نمازی شیراز (۱۳۷۸–۱۳۷۵)

 عضو کمیته آموزش پزشکی جامعه‌نگر در دانشگاه علوم پزشکی شیراز (۱۳۸۰)

سرپرستی شاخه درمان کمیته امنیت اجتماعی استان فارس (۱۳۷۸–۱۳۷۷)

رئیس بیمارستان شهید بهشتی (۱۳۷۳)

دکتر ایمانیه پس از انتصاب به طور آرامی هم چون خلف خویش نسبت به تغییرات مدیریتی در سطح استان فارس اقدام ومی توان گفت در یکسال گذشته دولت سیزدهم سکان مدیریتی را در سطح مرکز و شهرستان های فارس به اهل آن سپرده است.

محمد محمدی اولین فرماندار دولت سیزدهم حدود دو سال به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان اوز حضور و با ادارات و دستگاههای اجرائی جلسات منظمی را برگزار نموده است. به گواه آمار کمتر روزی را می توان یافت که فرماندار یا معاون ایشان با مدیران ادارات ونهادها در سالن جلسات حضور نداشته و اربابان رجوع با درب های بسته مواجه وبرای ملاقات عمومی آنان را به ساعاتی پس از جلسه یا روز بعد وعده دهند.

فرماندار اوز در 14 اردیبهشت ماه 1402 اولین جلسه مردمی برای شنیدن خواسته های شهروندان و مطلع شدن از نظر ودیدگاههایشان به مدت سه ساعت با محوریت وحضور اعضای شورای اسلامی شهر وشهرداری اوز برگزار نمود، با توجه به اینکه در چندسال گذشته بیماری کرونا باعث وقفه های زیادی در امر توسعه شهرستان، مشابه سایر نقاط کشور گردید، مردم خواسته های زیادی را از فرماندار،شهردار واعضای شورای اسلامی شهر در آن جلسه مطرح نمودند که هنوز در فضای مجازی مرتبا تکرار می گردد.

اگرچه شهر وشهرنشینی یکی از مهم ترین شاخص های رفاه وتوسعه ی اجتماعی واقتصادی محسوب می شود اما رشد شتابان آن می تواند سرانه ی برخورداری از امکانات اجتماعی واقتصادی را کاهش دهد واز این طریق پیامدهای آن به صورت کاهش سطح کیفیت زندگی در عرصه های مختلف شهری نمایان شود ،بنابراین مقوله ی رضایت از کیفیت زندگی شهری کانون توجه متخصصان مسائل شهری است .

نواحی شهری جذاب ترین نقاط برای ایجاد ثروت،کار،خلاقیت ونوآوری است که با چالش های مهمی در زمینه محرومیت اجتماعی،ناامنی،بیکاری،کمبود مسکن،تخریب فیزیکی ومحیطی وبخصوص ترافیک روبرو هستندکه این مشکلات رضایت از کیفیت زندگی شهری را کاهش،بنابراین لزوم توجه به این مقوله را افزایش می دهد.

از جمله عوامل مرتبط با کیفیت زندگی افراد حمایت های اجتماعی از منابع مختلف حمایتی است که می توان آن را به عنوان شبکه ای از ارتباطات توصیف کردکه رفاقت وهمکاری را فراهم می آورد وبر وضعیت جسمی ،روانی،رضایت از زندگی وجنبه های مختلف کیفیت زندگی افراد اثرات زیادی دارد.

در التهابات سال 1401 عده ای با سوء‌استفاده از نارضایتی‌ها ومطالبات مردمی اقدام به ایجاد اغتشاش در برخی شهرهای کشورکردند والتهابات در شهرهای بزرگ خسارت‌های جانی و مالی زیادی را برای مردم وشهروندان در پی داشت . به جاست مطالبات واقعی و برحق مردم بازنشر گرددتا با همدلی دولت وملت شاهد برآورده شدن نیازهای محلی وبه تبع آن در سطح ملی وتوسعه نقطه به نقطه کشورباشیم.

بر آن شدیم مطالبات وخواسته های عمومی را حسب وظیفه رسانه ای برشمرده و با نشر آن به شنیده شدن وجلب حمایت عالی ترین مقام دولت در استان برای برآورده شدن آن باشیم.

جاده ارتباطی،تاسیس ادارات ونهادهای دولتی خدمات رسان،کم آبی،گسترش خطوط تلفن ثابت،مسکن ملی وتسهیلات بانکی،اشتغال زائی واقعی ،ارتقای شبکه بهداشت ودرمان وگسترش خدمات آن،تکمیل پروژه های نیمه تمام،آسفالت کوچه ها ومعابر سطح شهر وروستاهای شهرستان،گسترش فضای سبز از خواسته های شهروندان مرکز شهر وشهرستان اوز است که امید می رود با حمایت دکتر ایمانیه استاندار پرتلاش فارس و برنامه ریزی مسئولین محلی اعم از فرماندار،بخشداران مرکزی و بیدشهر،شهرداران اوز وکوره،دهیاران، اعضای شورای اسلامی شهروروستاها و اعضای شورای اسلامی بخش های فیشوروبیدشهر وشهرستان اوز برآورده شود.

1-مردم شهرستان اوز و خصوصاً شهر اوز احساس می کنند وصل شدن از شمال به جاده جهرم –بندرعباس واز جنوب به جاده لامردوعسلویه(دسترسی به دریا) باعث رشد وتوسعه سیاسی واجتماعی شهرستان خواهد شد و خواستار برنامه ریزی وجذب اعتبارات ملی واستانی هستند.

2-ادارات ثبت اسناد واملاک، پلیس 10+ ،تعاون،کاروامور اجتماعی از ادارات مورد نیاز شهرستان است که با پیگیری های متعدد تاکنون در سطح شهر دایر نشده و باعث افزایش هزینه های زندگی شهروندان می باشد که دولت با تسریع تاسیس آن در مرکز شهرستان می تواند مشکلات بسیاری را در زمینه ثبت اسناد واملاک واختلافات ملکی در سطح شهرستان کاهش دهد.

3-کم آبی یکی از معضلات قدیمی شهرستان اوز است که با وجود صبر وبردباری مردم هم چنان پابرجاست و چنانچه برنامه ای برای رشد وتوسعه نقاطی مثل شهرستان اوز که تازگی ارتقا یافته است در نظر باشد ، اولویت بالایی دارد.

۳-اداراتی مثل جهاد کشاورزی، منابع طبیعی وآبخیزداری ،کمیته امداد وبهزیستی، فرهنگ وارشاد اسلامی در سطح شهرستان دایر شده که کمبود نیروی انسانی و تجهیزات در آنها مشهود و بعضا محل استقرار مناسبی ندارند.

4-در عصر ارتباطات در بسیاری از نقاط شهری و روستاهای شهرستان اوز توسعه خطوط تلفن ثابت با مشکلات روبرو بوده و پیگیری های مسئولین محلی تاکنون نتیجه ای نداشته است.

۵-مردم از نهاد شوراهای اسلامی در سطح شهر وروستاهای شهرستان گلایه داشته و خواستار نظارت جدی تر مسئولین استانی از جمله مدیران کل دفاتر شهری وروستایی بر عملکرد و توجه به قانون از طرف آنان و پیگیری مطالبات مردمی هستند، تا جائی که شورای اسلامی شهر اوز وبرخی روستاهای شهرستان از توجه به حداقل وظایف مثل اطلاع رسانی مصوبات شورا، بودجه تصویبی وارائه بیلان عملکرد عاجز مانده و خلاقیتی در رفع مشکلات مردم نداشته اند.

 ۶_کارکنان شهرداری اوز در یکسال گذشته با مشکلات زیادی از جمله وقفه در پرداخت حقوق ومزایا، وقفه در پرداخت حق بیمه، دریافت حداقل حقوق ومزایا نسبت به سایر شهرداریهای مجاور وبرون سپاری خارج از قانون وقاعده وبرخلاف رویه در تعدیل نیروی انسانی گردیده و مقامات محلی از جمله اداره کار و امور اجتماعی و شورای اسلامی شهر کمترین توجهی به معیشت این قشرفعال و شایسته توجه نداشته اند.

۷- به تبع کم کاری های ادارات ونهادهای شهری وروستایی، فضای سبز در مرکز شهر وروستاهای شهرستان از توسعه کمی وکیفی مناسبی برخوردار نبوده و مسئولین محلی حتی در برنامه ریزی ها هم هیچ گونه توجهی بدان ننموده و پیشنهادی نداشته اند.

8-در زمینه کیفیت زندگی ورفاه اجتماعی مردم شهرستان در مرکز با توجه به حمایت خیرین از مسئولین محلی، گلایه  از بالا بودن نرخ کالاوخدمات،وضع بهداشتی پسماندهای شهری،وجود سگ های ولگرد،سرانه پائین وبی کیفیتی مکان های گذران اوقات فراغت نوجوانان وجوانان،فضای سبز بی کیفیت وبا سرانه پائین،دسترسی به امکانات بهداشتی ودرمانی مدرن وبیمارستانی، تجهیز پارک‌های موجود در سطح شهر، افزایش سلامت محیطی شهر از طریق احداث شبکه جمع آوری فاضلاب و تعریض کانال‌های هدایت آب خیابان‌ها، جوی‌ها و معابر وتوسعه کمربندی شهرداشته که فراهم کردن سازوکارهایی به منظور مشارکت هر چه بیشتر شهروندان در برنامه‌های شهری از طریق نظارت های مستمر اداری وبرنامه ریزی پایدار است .

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۴
نظر شما

سایت اوزخبر از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه های 16