این مقام مسئول از مدیریت جمعیت هلال احمر(شیروخورشید سابق ) شروع بکار،پس ازمدیریت بیمارستان عبدالحمید امیدواربازنشستگی را برنتابیده وهمچنان خلاق وپویا با دستانی خالی اما همتی بلند وامید به منابع عمومی وغیر دولتی،با یاری خیرین اوزی وتشکیل هیئت امنا در داخل وخارج از کشوردانشگاهی باامکانات گسترده بنا نهاده است .
نگارنده معتقداست این مدیر دانشگاهی توقع وانتظار داشته مدیریت شهری (شهرداری وشورای اسلامی شهر)هم قوی ظاهر شود و شهر وشهرستان اوز در همه ابعاد وزمینه ها توسعه یابد.
شاید عبدالعزیز خضری آن گاه که می بیند ویا می شنود بودجه شهرداری خنج که تا چندی قبل دهستان بخش اوز بوده دوبرابر بودجه شهرداری اوز ،فضای کالبدی وطرح توسعه شهرخنج گسترش یافته و برای مراجعه به اماکن وخیابانها در آن شهر باید از عابرین آدرس محل را بپرسددچار اضطراب می گرددیا وقتی از شهر گراش می گذرد اماکن تجاری لوکس با تابلوهایی نورانی را مشاهده می کند از خود می پرسد کجای کار ما ایراد داشته ودارد که از رقبا جامانده ایم واگر دیر بجنبیم با این شتاب توسعه عقب می افتیم.
در ادامه انتشاردلایل توسعه یافتگی یا نیافتگی شهرستان اوز در 26 اردیبهشت 1402(https://ewazkhabar.ir/new/1156) پس از تعریف توسعه وبرشمردن ابعادشش گانه و شاخص های توسعه،بیان داشتیم صیامی شرایط لازم برای توسعه را هشت تا میشمارد که عبارتند از: سیر صعودی گذار، تغییرات اساسی در ساختارهای كلّی جامعه، بهبود وضعیت اقتصادی جامعه و معیشت عامهی مردم، پیشرفت علم و تكنولوژی، استفاده از فنآوری مدرن روز در فعالیتهای تولیدی و صنعتی، ایجاد نهادهای مناسب، برای جهت بخشیدن به فرایند توسعه به منظور نیازهای جامعه، همكاری همراه با آگاهی تودهی مردم در فرایند درازمدت توسعه و تغییر اوضاع اقتصادی و تولیدی جامعه از مرحلهی اقتصاد و معیشتی به اقتصاد تجاری و بینالمللی.
ولی محمود اصول ثابت توسعه را هفت تا میداند؛ كه عبارتند از:1.بافت و تواناییهای فكری سازماندهی هیأت حاكم2.توجه به علم؛ نهادیشدن علم در یك جامعه3.نظم؛ اقدامات توسعه جامعه، شدیداً بهنظم و ترتیب در تمامی شئون زندگی وابسته است4.آرامش اجتماعی و فردی5.نظام قانونی؛ بهواسطه وجود یك سیستم قانونی محكم، به ثبات مستقل و عادلانه كه حامی افراد در كسب امكانات، امتیازات و حقوق قانونی باشد، افراد، روحیه كار، فعالیت و مسئولیتپذیری، پیدا میكنند.6.نظام آموزش؛ در اجتماعی كه در آن مراكز آموزشی و پژوهشی، بهتربیت كادر متخصص و علمی و ایجاد نوآوری میپردازند، توسعه جدیت یافته، نوآوری، ابداع، نظریهپردازی و حركت از وضع موجود به مطلوب، چه در ذهن و چه در عمل اهمیّت پیدا میكند. 7.فرهنگ اقتصادی؛ برای حدوث توسعه، ایجاد فرهنگ اقتصادی در جامعه لازم است.
بین توسعه وکیفیت زندگی ارتباط معناداری وجود دارد،بدیهی است هرگاه وضع اقتصادی بهتر شود توسعه اتفاق می افتدوکیفیت زندگی ارتقا می یابد،عبدالعزیز خضری بیشتر به کیفیت زندگی وبرنامه ریزی در شهر اوز نظر داردوروند توسعه لارستان درپنجاه سال اخیربه همراه انتزاع بخش های خنج،گراش،اوز وجویم لمس نموده، درنشریه عصر اوز وآن سالهایی که از فضای مجازی ورسانه های انلاین خبری نبود قلم فرسائی ومدیران را به پاسخگوئی دعوت می نموده است.
کیفیت زندگی شهری یکی از مهمترین حوزههای مطالعات شهری در کشورهای مختلف است. کیفیت زندگی شهری معمولاً از طریق شاخصهای ذهنی حاصل از پیمایش و ارزیابی ادراکات و رضایت شهروندان از زندگی شهری و یا با استفاده از شاخصهای عینی حاصل از دادههای ثانویه و به ندرت با استفاده از هر دو نوع شاخصهها اندازهگیری میشود.
کیفیت زندگی شهری و ارتقای آن شاخصی برای ارزیابی و نظارت بر عملکرد تصمیم گیران و مدیران مورد استفاده قرار می گیردکه حوزه های اجتماعی – فرهنگی، فنی و عمرانی وخدمات شهری را در بر دارد.
گفتار عبدالعزیز خضری یک تحلیل توصیفی آشکار است، برای دوری از پيشداوري نیازمند آمار وارقام بودجه شهرداریها( خنج ،گراش واوز) ،مساحت محدوده قانونی (فضای کالبدی)،وضع بهداشت ودرمان ،وضع مشارکت های عمومی وتعداد سمن های فعال وعملکرد آنها هستیم .
سعی خواهیم نمود درآینده مطلب را به گواه آمار وارقام بررسی نمائیم.
سایت اوزخبر از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.