به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و روز جهانی قدس صبح امروز، چهارشنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه برنامههای راهپیمایی روز قدس امسال را اعلام کرد.
وی بیان کرد: روز جهانی قدس در ایران اسلامی دومین راهپیمایی ملی و سراسری ماست و در بیش از 900 شهر مراسم روز جهانی قدس اجرا میشود. مطابق سنوات همه ساله مراسم روز جهانی قدس در این شهرها و تهران بزرگ در آخرین جمعۀ ماه مبارک رمضان، روز 8 فروردینماه 1404 از ساعت 10 صبح آغاز میشود.
رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و روز جهانی قدس عنوان کرد: شعار محوری مراسم امسال، "علیالعهد یا قدس" انتخاب شده و سخنران مراسم روز قدس در تهران محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
شریف گفت: صهیونیستها به حمایتهای برخی از اشخاص نامتعادل دل خوش نکنند آنها قدرتمندتر از فرعون و بقیه یاغیان و سرکشان تاریخ نیستند و حق با کسانی است که مظلومانه برای دفاع از سرنوشت خود میجنگند. مردم فلسطین بیش از 70 سال مبارزه کردند و اونواع و اقسام روشها را دیدند.
وی اظهار داشت: رئیس جمهور آمریکا گفته علت آسیبپذیری صهیونیستها جغرافیای کوچک آنهاست و ترجمه این سخن این میشود که اینگونه بهدنبال تجاوز به مردم منطقه هستند. روح بنیانگذار روز جهانی قدس حضرت امام خمینی (ره) شاد. امام راحل قبل از انقلاب عنوان کردند که صهیونیستها به فلسطین اکتفا نمیکنند و آنها دولتهای دیگر را نیز برای تجاوز مدنظر خود دارند و امروز شاهد تحقق این دوراندیشی امام راحل هستیم.
شریف خاطر نشان کرد: بارها در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز شنیدهایم صهیونیستها به آن چیزی که اشغال کردند اکتفا نمیکنند و برای سایر سرزمینها نیز برنامه دارند، اما جریان مقاومت با آگاهی کامل رویکرد خود را رویکرد مبارزه و مقابله قرارداده و این رویکرد جواب میدهد و منجر به پیروزی میشود.
امام از همان آغاز، وجهه اسلامی و بعد اعتقادی مبارزه با اسرائیل را کارسازترین روش برای بسیج ملت مظلوم فلسطین و جلب حمایت امت اسلام از آنان معرفی نمود. و اتخاذ مشی های دیگری همچون تکیه بر قومیت عربی و نگرش های ناسیونالیستی و دیگر ایدئولوژی های وارداتی و غیر اسلامی را انحراف در در مسیر مبارزه برای آزادی قدس می دانست.
امام خمینی(س) به دلیل آگاهی از مشکلات و معضلات درونی جهان اسلام از جمله ضعف و ناتوانی یا وابستگی بعضی از سران کشورهای اسلامی همواره بر آگاهی وشعور عمومی جهان اسلام برخاسته از اصول اعتقادی و مشترکات ایمانی و فرهنگی امت و پرهیز اختلافات فرقه ای تأکید می نمودند. نگرش امام درباره فلسطین را در موراد زیر می توان برشمرد:
* لزوم استفاده از حربه نفت علیه آمریکا و اسرائیل (صحیفه امام، جلد3، صفحه: 2)
* بازیابی هویت اسلامی و بازگشت به اسلام (صحیفه امام،جلد 13، صفحه: 89)
* افشای مکرر نقشه اسرائیل مبنی بر «اسرائیل مرزهای تو از نیل تا فرات است» و تأکید بر خطر توسعه طلبی اسرائیل ، تفکیک یهود از صهیونیزم و اتحاد امت اسلام (صحیفه امام، جلد 10، صص: 418-417)
* بهره گیری از فرصت ها و قابلیت های جهان اسلام که اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به روز جهانی قدس نمونه ای از این رویکرد آگاهانه امام خمینی(س) است.
در ذیل به برخی از اهداف مترتب بر محورهای نگرش های آن امام همام درباره قدس، که به برخی از آنها در بالا اشاره شد، از نظر می گذرد:
- کوتاه کردن دست غاصب اسرائیل و پشتیبانان او از سرزمین فلسطین
- نقش تعیین کننده سرنوشت فلسطین با مستکبرین
- هشدار به ابر قدرت ها
- روز احیای اسلام
- بسیج عمومی اسلامی
- تشکیل حزب مستغعفین
- بیداری و آزادی از قید اسارت و بردگی شیاطین بزرگ و ابرقدرت ها
- استفاده از ایمان و قدرت اسلام
سایت اوزخبر از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.